Foto01

      На ринок комп’ютерної техніки, окрім персональних комп’ютерів, впевнено вийшли мобільні ґаджети: планшети, смартфони, айфони. Тому зріс попит на кваліфікованих спеціалістів у галузі розробки мобільних застосунків (додатків). ОС Android є найпоширенішою серед операційних систем для мобільних ґаджетів.

Програма гуртка передбачає навчання основам програмування в ОС Android. Середовище MIT App Inventor, реалізоване за парадигмою «хмарних технологій», має широкі можливості для розробки колективних проектів, самостійного та дистанційного навчання.

Реалізовано принцип BYOD – «bring your own device», що перекладається, як «принеси свій власний пристрій». Вихованці встановлюють, тестують та демонструють створені проекти на власних смартфонах або планшетах. Вони наочно бачать результати своєї роботи, можуть застосувати їх в реальному житті. Отримані знання та навички алгоритмізації застосовні і в інших середовищахпрограмування.

 

Назва гуртка Середа П'ятниця
ОСНОВИ ПРОГРАМУВАННЯ: МОБІЛЬНІ ЗАСТОСУНКИ (ДОДАТКИ) ОС ANDROID 10:30-12:05 10:30-12:05

Керівник гуртка: Валерій Посвятовський, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

истанційне навчання у гуртку ОСНОВИ ПРОГРАМУВАННЯ