Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJComments has a deprecated constructor in /home/h78071/data/www/obltechnik.te.ua/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 25

radio2

Вважаючи, що електроніка в наш час пріоритетний напрям руху науково-технічного прогресу та розвитку новітніх технологій, важливо привернути увагу учнівської молоді до ремонту побутової техніки.

В процесі використання електроприладів виникає потреба в профілактичному ремонті. Багато робіт можна навчитися виконувати самостійно. Саме у гуртку “Радіоелектронного конструювання” вихованці навчаються виконувати нескладні ремонтні роботи та в подальшому опанувати основи  ремонту радіоприймачів, побутової техніки та усунення простих несправностей телевізорів.

Як показує практика, теоретичні знання і практичні навички, здобуті учнями у гуртках, значно міцніші, глибші та різноманітніші, ніж передбачені програмою. Пояснюється це тим, що улюблене заняття спонукає дітей самостійно доопрацьовувати матеріал вдома, користуватися додатковою літературою, розвиває потяг до нових схемних і конструктивних рішень.

З метою допрофесійної підготовки та професійного самовизначення, розглядаються актуальні питання з основ раціоналізаторської, винахідницької та підприємницької діяльності.  

Керівник гуртка: Капелусь Сергій Ігорович Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Стеценко Віктор Олександрович   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дистанційне навчання у гуртку радіоелектронного конструювання Сергія Капелуся 

Дистанційне навчання у гуртку радіоелектронного конструювання Віктора Стеценка